dilluns, 26 de novembre de 2007

Prop de Barcelona


Ahir diumenge vaig fer una excursió molt a prop de Barcelona. Veritablement no m'esperava la bellesa del lloc. N'havia sentit a parlar, però ho desconeixia per complet.

Sovint, quan ens anomenen Collserola i el seu entorn, els barcelonins girem el cap en direcció a la muntanya del Tibidabo i ens quedem tan amples, sense pensar si hi ha res més. Per abatre aquesta realitat, us descriuré el recorregut que vaig realitzar amb uns amics (Conxita i Francesc -el veritable sherpa-) i la Mirna.

El recorregut, que vam inciar a l'estació de tren de Montcada i Reixac (que per cert vam estar quasi bé 40 minuts per arribar-hi des de Barcelona) és el següent:

Montcada i Reixac - Cementiri de Montcada - Can Catà - Sant Iscle de les Feixes - Font de Can Lloses - Portell de Valldaura - Turó de Valldaura - Turó de la Magarola o del Maltall - Coll de l’Erola - Font d’en Canet - Centre d’Informació del Parc de Collserola - Baixador de Vallvidrera

Els camins eren ombrívols, fet que agreujava la sensació de fred, però quedava apaivagat amb les imatges que es reflectien en les nostres retines. El bosc presentava diferents colors i formes, i de tant en tant estava animat per agosarats ciclistes de muntanya.

Destacaré el Turó de la Magarola o del Maltall per les vistes que oferia, si anteriorment havíem pogut divisar Cerdanyola, des de dalt del turó vèiem ben clar Barcelona, un altre cop Cerdanyola, Rubí i Sant Cugat. Unes vistes molt espectaculars.

El punt d'arribada fou a Vil·la Joana, prop del Baixador de Vallvidrera, lloc que vam aprofitar per a dinar, acompanyats d'una bòta de vi del Penedès i recuperar forces per ara tornar a Barcelona, això sí, amb els FCG.

Veritablement, us recomano l'excursió.

1 comentari:

Unknown ha dit...

portes avantatge en la preparació....però remuntaré!!!!
que tant jalar familiar i tant saltar-me el codi intern se mpestà posant un cul que semblo en Franco.
això si, quina paella ens vam cascar ahir a sant pere pescador!!!
quanta estona va ser aquesta estupenda i bonica caminada?

petons
jordi