dilluns, 5 de novembre del 2007

¿De dónde viene?






¿De dónde viene? ....???....

Els periodistes que omplien la sala de premsa que cobrien el partit que va enfrontar al Sevilla i al Madrid van quedar per uns moments en silenci al sentir la pregunta de Bernd Scuster, Bernardo per als seus amics espanyols, que fins i tot li han traduit el nom. Doncs bé, la pregunta es referia a la terra d'origen de l'àrbitre que havia fet de jutge. Un cop aclarit que és català, en Schuster va afegir que ja no calia parlar-ne més, tot estava dit. Segons ell, el seu equip havia rebut un tracte discriminatori perque l'àrbitre era català. D'aquesta manera obviava que en el mateix partit algun jugador seu havia usat els colzes fins el punt de lesionar als rivals que havien rebut els cops. I obviava que el mateix àrbitre, d'origen català, com remarcava ahir, havia anul·lat un gol legal a l'Almeria enfront el Madrid, i que havia perdonat l'expulsió directa per al porter Casillas al realitzar una sortida a destemps que podia haver lesionat per mesos al jugador rival.

Sembla mentida com certes persones obliden les coses, en Schuster (jugador del Barça entre 1980 i 1988) potser ha oblidat que pel fet de portar la samarreta del Barça va rebre un munt d'insults pels camps de futbol espanyols que visitava. I l'insultaven perque militava en un equip que representa a totes-totes a Catalunya, i no pel seu color de cabell o pel seu origen alemany. I potser ha oblidat que la persona que el va lesionar l'any 1981, durant 6 mesos, no va rebre un càstig sever perque la Federació Espanyola de Futbol, que per cert, té la seva seu a Madrid, no es va posar ferma.

Schuster, per a tapar les teves vergonyes, has usat el camí equivocat.

1 comentari:

Caspian ha dit...

Holes Toni!!!

Quin honor, sóc el primer en publicar un comentari al blog ;)

Respecte a les darreres parides de Schuster, imagina't com és la cosa com per a que fins i tot els de UltraSSer, Marca, La Sexta, Cuatro, etc, l'hagin posat a caldo. Per mi, aquestes imbecilitats responen a dos motius: 1) tapar el pèssim joc que esta fent el seu equip i la pallissa que els van fotre a Sevilla i 2) fer-se perdonar el seu passat blaugrana.
La veritat, és que dubto de l'estabilitat mental d'aquest individu, no es normal semblar un nen cabrejat i pirat de 20 anys quan fregues els 50. Aquesta presunció insoportable que exhibeix dia si dia també l'acabarà pagant, el Barça tard o d'hora rutllarà i els passarà.

Ens veiem! Força Barça! ¡¡*¡¡