dijous, 20 de desembre del 2007

Via llibres!
El passat dissabte vaig assistir a la inauguració de l'obertura d'una llibreria al centre de Terrassa.El nom de Via llibres! ja dóna una idea de tot allò que ens pot oferir. Els seus promotors han canviat el Via fora! històric, aquell que esperonava, ja en època medieval, als barcelonins a defensar la ciutat de la ingerència forastera i que s'ha heretat al llarg dels segles en la lluita de la causa catalana, per un Via llibres! actualitzat, que si bé no crida a les armes, sí que crida a una lectura compromesa amb la Nació catalana. Així doncs, prenent com a base aquesta raó de ser, podem trobar una extensa oferta bibliogràfica amb un gran compromís de nació, sense oblidar els èxits de la literatura, guies de viatges, novel·la històrica, còmics, entre molts altres.
L'espai també ofereix la possibilitat de prendre un refrigeri tot llegint la premsa actual i nacional, o bé revistes de caire cultural.
Si a l'hora de voler comprar un llibre teniu qualsevol dubte, el Marc o el Carles, dos historiadors de formació, us aconsellaran de la millor manera possible.

Via fora!
Via llibres!